fbpx
importanța accesoriilor de feronerie

Importanța accesoriilor de feronerie pentru mobilierul tău Leave a comment

O vorbă spune că „dacă îți poți organiza bucătăria, îți poți organiza viața”, iar noi tindem să credem că este adevărat. Un loc atât de utilizat și cu atât de multe funcții – prepararea și servirea mesei, făcutul temelor, birou în zilele când lucrezi de acasă ș.a. – necesită o organizare ca la carte.

Dincolo de capacitatea ta de a menține ordinea, este esențial ca mobilierul să fie de calitate superioară. Se prea poate să fii prins într-o mulțime de idei creative legate de design, formă sau tipului bucătăriei și să omiți anumite aspecte de care depinde durata de viață a mobilierului tău.

La Atelierele de Bucătării Cangur, încercăm de fiecare dată să-ți fim de ajutor cu sugestii și soluții la care poate nu te-ai gândit. În articolele anterioare ți-am vorbit despre cum să-ți alegi blatul, cum să-ți compartimentezi bucătăria, cum să-ți alegi electrocasnicele și multe alte subiecte de interes. Și, pentru că tot am menționat de calitate, astăzi ne îndreptăm atenția spre importanța accesoriilor de feronerie.

Protejează-ți mobilierul cu accesorii de feronerie potrivite

Alegerea mobilei de bucătărie ideale poate reprezenta o adevărată provocare, mai ales dacă optezi pentru cele în serie, existente în magazine. În acest caz, lucrurile nu pot fi schimbate prea mult, astfel că durata de viață a bucătăriei tale nu depinde doar de tine.

În ceea ce privește realizarea unui mobilier la comandă, puterea de decizie îți aparține în totalitate. Sub îndrumarea unui proiectant, poți alege tipul de material, culori și texturi, dar și caracteristicile accesoriilor de feronerie potrivite.

Deși la o primă vedere toate par să facă același lucru, în practică situația se schimbă radical. Trântirea zgomotoasă a ușilor, deschiderile anevoioase ale sertarelor, lăsarea balamalelor sunt doar câteva dintre semnele care îți indică faptul că ai ales accesorii mai puțin calitative.

La Atelierele de Bucătării Cangur, utilizăm doar accesorii de feronerie de la producătorul austriac pentru amenajări de mobilă, Blum. Acesta susține cele mai creative idei de design cu cele trei categorii de produse specifice: sisteme de balamale, sisteme de glisare și sisteme de ridicare.

De cele mai multe ori, tendința este de a investi bani în materiale care se văd și care atrag atenția privitorului. De aceea, unii oameni aleg să cumpere accesorii de feronerie mai ieftine, pe motiv că oricum nu sunt vizibile. Pe termen lung, însă, importanța accesoriilor de feronerie va deveni evidentă, fiindcă te vei bucura de mobilier raportat la investiția pe care ai făcut-o.

Dacă îți dorești o mobilă de bucătărie care să treacă testul timpului, accesoriile de feronerie Blum sunt ingredientul secret. În plus, acestea îți oferă o experiență deosebită în utilizarea bucătăriei.

 

Sertare frumoase din interior cu TANDEMBOX

În cazul sertarelor, Blum vine cu o soluție simplă în materie de sisteme de glisare, precum TANDEM. Acestea sunt universale, practice și au o glisare destul de lină.

Însă, pentru îndeplinirea celor mai înalte standarde de calitate, Blum recomandă TANDEMBOX. Acesta este un sistem complet, format din mai multe accesorii de feronerie, ideal pentru sertare.

La Atelierele de Bucătării Cangur, am ales să folosim TANDEMBOX, deoarece oferă o gamă largă de aplicații și diferite posibilități de design: de la soluții standard până la aplicații speciale.

Șina de corp consacrată TANDEMBOX ușurează glisarea, iar capacitatea mare de mișcare este asigurată de cilindrii de plastic cu uzură redusă la încărcătură dinamică de 30 și 65 kg.

Dacă îți dorești sertare frumoase, cu un design minimalist și personalizat, TANDEMBOX este accesoriul de feronerie potrivit. Acesta are un program variat de culori și piese.

Mobilier de lungă durată cu sisteme de balamale de calitate

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi arătat mobila fără accesoriile de feronerie care o „leagă”? Balamalele sunt extrem de importante pentru orice piesă de mobilier. Pe lângă scopul lor de bază – de a facilita deschiderea ușilor, acestea asigură atât estetica mobilierului, cât și durata lui de viață.

La Atelierele de Bucătării Cangur, balamalele Blum au un rol esențial în proiectele noastre de mobilă. Clienții pot alege între CLIP-top, CLIP-top BLUMOTION sau MODUL.

În funcție de nevoile și dorințele tale, putem opta pentru unul dintre aceste sisteme de balamale. Fiecare se caracterizează prin funcționalitate consacrată și design atractiv. Nu sunt omise nici proprietățile calitative de montare și reglare. De asemenea, aceste balamale promit silențiozitate și confort de mișcare.

Ridicarea ușilor mai ușoară cu AVENTOS

După cum prea bine știi, bucătăria este locul în care ne petrecem mare parte din timp. Bineînțeles, utilizarea constantă a mobilierului din această încăpere poate duce la deteriorarea acestuia în timp și uzarea elementelor care îl compun.

Dulapurile suspendate pe perete sunt printre primele care cedează. Din acest motiv, este esențial să acorzi importanța cuvenită accesoriilor de feronerie și să te asiguri că poți folosi aceste dulapuri în siguranță.

Fie că te lovești de ușa de deasupra chiuvetei, fie ai dificultăți în a ajunge la rafturile superioare sau din grabă închizi aceste uși brusc, toate acestea contribuie la deteriorarea ușilor.

Cu sistemele de ridicare a ușilor AVENTOS, la Atelierele de Bucătării Cangur, îți protejăm mobilierul.

Spre deosebire de alte soluții de ridicare, Aventos îți pune la dispoziție șapte sisteme diferite, potrivite pentru dulapuri de dimensiuni și scopuri specifice.

De asemenea, acestea îți oferă mobilitate și libertate de mișcare în orice situație. Dulapurile superioare pot rămâne deschise atât timp cât se lucrează în bucătărie. În plus, pot și combinate cu tehnologiile de mișcare SERVO-DRIVE sau TIP-ON. În acest fel, vei obține deschideri și închideri automate.

Importanța accesoriilor de feronerie potrivite

Indiferent de proiectul tău, te așteptăm la Atelierele de Bucătării Cangur să îl punem împreună în practică. Consultații noștri te vor îndruma în alegerea accesoriilor de feronerie potrivite și te vor ajuta în procesul de decizie. Atenția la detalii face întotdeauna diferența și asigură tinerețea fără bătrânețe a mobilierului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?